Ik wil meehelpen

Samen krijgen we het voor elkaar! Wij streven naar een levend landschap van overvloed en jij kan daarbij helpen. Help mee om het landschap te herstellen. Kom ook aanpoten, steek een spa in de grond en herstel het landschap!

Niks geeft zoveel voldoening dan een dagje buiten aanpoten. Je bent lekker buiten bezig en na een dag werk zie je direct resultaat: een heg of houtwal voor de toekomst! Goed voor de biodiversiteit en een aanwinst voor het landschap. Vogels, insecten, kruiden en bloemen zullen je dankbaar zijn.

Elke winter gaan we aanpoten en planten we heggen, houtwallen en boomgaarden aan die het landschap mooier maken.

Aanpootdagen winter 2023/2024
Stichting Mooyland is net begonnen, maar de eerste projecten zijn al ingepland! Kom je helpen?

zaterdag 2 december, Benneveld (Drenthe)
In samenwerking met onze partner Hoopheggen planten we op deze dag onze eerste hagen aan! Op een prachtig landelijk erf zullen we bijna een halve kilometer heg en houtwal herstellen. Kom je ook? Het is een ochtendje werk en na gedane arbeid genieten we samen van een lunch in de kapschuur.
Ja, ik doe mee!

n.t.b., Noord-Sleen (Drenthe)
Bij een biologisch melkveebedrijf herstellen we een boomgaardje en leggen we een singel van 50 meter aan. De datum moet nog worden afgestemd met de boer en boerin.
Ja, ik heb interesse!

Aanpoten op jouw perceel?
Heb je een groot erf of boerenbedrijf in het landelijk gebied in Drenthe? En wil je een heg, houtwal of boomgaard gerealiseerd hebben? Kijk dan op deze pagina en lees hoe het in zijn werk gaat. Wij helpen je graag!